Welkom

Massage is voor iedereen. Massage is ontspannend voor je lichaam en geest. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam. Heerlijk wanneer je je vermoeid en/of gespannen voelt en eens helemaal wilt ontspannen. Ook als je pijnlijke en gespannen spieren hebt.

Bij Liesbeth massagepraktijk kunt u zich volledig ontspannen en diverse massages ondergaan, er is altijd wel iets wat bij u past. Er wordt tijd voor u uitgetrokken om u een extra ontspanning te geven met de diverse behandelingen. Mijn werkwijze richt zich hoofdzakelijk op een positieve bevordering van ontspanning en welzijn van de mens als geheel. De behandelingen bestaan uit klassieke massage, Sabaaydi massages en Reiki. Ook kunnen deze massages gecombineerd worden zodat u een massage op maat krijgt. Liesbeth massagepraktijk werkt o.a. met producten van Sabaaydi.

Elke 1ste behandeling wordt voorafgegaan door een kort gesprekje. Hierin worden kort  eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorgen we ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd.

Eventuele aandoeningen graag van te voren melden. Neem bij twijfel eerst contact op met de huisarts!

Vergelijkbare berichten