FAQ

FAQ Help Center

Vragen

Staat u vraag er niet bij laat het mij weten.

Nee, niet voor iedereen, er zijn contra indicaties, voor meer informatie kunt u beter even contact opnemen dan worden deze met u besproken

Nee, u mag uw slip aanhouden, als u het prettiger vindt, kunt u de bh aanhouden. Voor  nek/schouder/rugmassages is het wel nodig dat de bandjes van de bh los zijn. De lichaamsdelen die ik op dat moment niet masseer, dek ik af met handdoeken en/of een deken.

Nee, schone handdoeken zijn aanwezig.

Als u een eigen handdoek prettig vindt, kunt u deze uiteraard meenemen.

Dat kan, tot 24 uur voor de massage zonder kosten.
Belt u af op de dag zelf dan breng ik de helft in rekening.
Zijn de kruidenstempels al opgewarmd dan breng ik hiervoor €5,- extra in rekening.

De massage dient na afloop contant te worden voldaan.
U kunt bij mij niet pinnen.

Al uw vragen

Nee, deze worden niet vergoed.

Ze geven je energie en geeft je een fit gevoel.
Bestrijdt stress, vermoeidheid, slapeloosheid en zorgt voor een goede doorbloeding.
De kruiden hebben een reinigend effect op de organen.
Brengt verlichting bij spierpijn.

Bij een massagebehandeling komen er veel afvalstoffen vrij. Het water helpt de nieren de afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren. Als u na de massage niet genoeg drinkt, kan dit  hoofdpijn, misselijkheid en/of                               vermoeidheid geven

Het is zelfs heel goed en in combinatie met de warme kruidenstempels zal het zelfs verlichting geven.  Ook bij jicht en spierdystrofie.

Vooral bij griep en koorts wordt een massage afgeraden. Het lichaam is dan al hard bezig om afvalstoffen af te scheiden en een massage versnelt dit proces. Ook verhoogt de lichaamstemperatuur  altijd licht tijdens een massage, bij koorts is dit uiteraard niet wenselijk.

In de meeste gevallen wel, maar het is altijd verstandig om contact op te nemen met uw behandelend   arts.

Tijdens de eerste 3 maanden wordt dit afgeraden in verband met het eventueel opwekken van krampen. Geef dit dus altijd aan bij uw masseur! Daarna is een lichte ontspanningsmassage aan te bevelen. Hierbij worden geen kruidenstempels gebruikt.

Dit is geen probleem. Ik gebruik geen kruidenstempels omdat de kruiden invloed hebben op de moedermelk.

Algemene voorwaarden

Liesbethmassagepraktijk hanteert Algemene Voorwaarden, waarvan wordt aangenomen dat deze gelezen zijn en cliënt hiermee akkoord gaat.

1. De privacywet is van toepassing. Met ingang 25-05-2018 is de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van toepassing.
Bij het maken van een afspraak wordt naar uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
Bij een eerste afspraak wordt een intake gedaan. Hierbij wordt gevraagd naar (medische) informatie die van belang is om te weten voor het ondergaan van een massage/behandeling. Cliënt is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie, om op deze wijze een verantwoorde en veilige massage/behandeling te ontvangen.
Bij wijzigingen in persoonlijke (medische) informatie, is cliënt zelf verantwoordelijk dit aan Liesbethmassagepraktijk door te geven.
Alle informatie die Liesbethmassagepraktijk verkregen heeft, is vertrouwelijke informatie. Deze zal niet aan derden worden verstrekt, zonder schriftelijke toestemming van cliënt. Naast de afspraak, naam, e-mailadres en/of telefoonnummer, wordt vertrouwelijke informatie niet vastgelegd. Er worden geen medische diagnoses gesteld.
Bij het door de cliënt verstrekken van onvolledige/onjuiste (medische) informatie, mag Liesbethmassagepraktijk cliënt weigeren en/of adviseren naar arts of therapeut.
Bij koorts, griep, 1e trimester zwangerschap en acute ontstekingen/blessures vindt geen massage/behandeling plaats.
Of massage/behandeling plaats vindt bij overige contra-indicaties (welke bekend zijn tijdens intake) wordt in overleg besloten door mij of door arts/therapeut.
Uit respect voor ieders privacy en rust wordt u vriendelijk verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stil te zetten vlak voor aanvang van de massage/behandeling.
Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Bij het annuleren van afspraken binnen een termijn van 24 uur, wordt er 50% in rekening gebracht.
Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor een massage/behandeling en zijn niet inwisselbaar tegen contanten. Het is niet toegestaan cadeaubonnen te wijzigen, te vervalsen of anderszins aan te tasten.
Liesbethmassagepraktijk is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie, zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures, medicijngebruik en overgevoeligheden.
Liesbethmassagepraktijk is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van cliënt.
Hygiëne staat voorop bij Liesbethmassagepraktijk. Er wordt van cliënt verwacht dat hij/zij hiervoor zorg draagt.
Liesbethmassagepraktijk biedt/geeft geen erotische of seksuele massages. Cliënten die hier verzoek naar doen, worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Liesbethmassagepraktijk niet aansprakelijk zult stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.